دانلود پاورپوینت تحلیل معماری مقبره الشعرا تبریز

-
پاورپوینت تحلیل معماری مقبره الشعرا تبریز
- موضوع : معماری
- فرمت اصلی فایل : pptx
- تعداد صفحات : 40
- حجم فایل: 10.17 mb
پاورپوینت معماری مقبره الشعرا تبریز ppt در 40 اسلاید تهیه شده که برای دانشجویان معماری بسیار کاربردی می باشد. میتوانید به راحتی این پاورپوینت قابل ویرایش را دانلود کنید. در ادامه بخشی از محتوای این پاورپوینت را به همراه فهرست و تصویر پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت برای بررسی شما قرار داده ایم و برای داشتن محتوای کامل می توانید این فایل را خریداری نموده و بلافاصله پس از پرداخت آنلاین به محتوای فایل دسترسی داشته باشید. همچنین یک نسخه از این پاورپوینت به ایمیل شما ارسال خواهد شد تا همیشه به آن دسترسی داشته باشید.
تاریخچه مقبره الشعرا تبریز
سرخاب نام کوی و محلهای تاریخی در شهر تبریز است که از دیرباز محل سکونت بزرگان و ادبا بوده است. در این محله اماکن، بناها، تکیهها و مقابر معروفی چون ربع رشیدی، تکیه حیدر، بقعه عون بن علی، بقعه سید حمزه، صاحب الامر و سید ابراهیم یا حظیره بابا حسن، حظیره بابا مزید، صفوه الصفا و مقبره الشعرا به تقدس و معروفیت آن افزوده است.
مقبره الشعرا گورستان تاریخی محله سرخاب است که در گذشته با نامهایی چون حظیره الشعرا، حظیره القضاه و قبرستان سرخاب شناخته میشد. در منابع تاریخی، از مقبره الشعرا تا قبل از قرن هشتم نامی برده نشده است؛ چنانچه در کتاب لباب الالباب محمد عوفی که در سنه 618 نوشته شده و در آن شرح حال شاعران قرن ششم را مانند خاقانی و ظهیر را که در مقبره الشعرا دفن شدهاند،
معماری
یکی از مواردی که در مورد مقبره الشعرا تبریز حائز اهمیت بسیار است، سبک معماری آن است. هر چند که در این مورد پژوهش های زیادی انجام نپذیرفته است، اما با توجه به صحبت های معمار این اثر تاریخی می توان به درک هر چه بیشتر طراحی و معماری آن پی برد. مقبره الشعرا به گونه ای طراحی شده است که مجموعه ای از معماری مدرن و سنتی را می توان در آن مشاهده کرد. همچنین ارتباط حسی بین بیننده و بنایی که کماکان تازه و نو به نظر می رسد، یکی از ویژگی های منحصر به فرد مقبره الشعرا است.
برای آن که بتوان مقاومت این بنا را تضمین کرد، باید 5 لایه از زمین را می کوبیدیم تا بتواند مقاومتی در حدود 2/1 کیلوگرم به ازای هر سانت مربع بدست آوریم.
افراد مشهور دفن شده در مقبره الشعرا
طبق روایت های معتبر به دست آمده بیش از 320 شاعر، عارف و شخصیت مشهور و بنا به روایتی دیگر بیش تر از 400 نفر در این مکان به خاک سپرده شده اند. تمام افراد مدفون شده در مقبره الشعرا انسان های نامدار و فهیمی هستند که از شهرهای مختلف و با فرهنگ های گوناگون به تبریز آمده اند تا سبب غنای فرهنگی و هنری تبریز و همچنین همبستگی و افتخار این شهر شوند.
فهرست
تاریخچه مقبره الشعرا تبریز
معماری
آشنایی کلی با فضای مقبره الشعرا
افراد مشهور دفن شده در مقبره الشعرا
سید محمد حسین بهجت تبریزی (شهریار(
پلان و البوم عکس
عنوان: پاورپوینت معماری مقبره الشعرا تبریز
فرمت: pptx
تعداد صفحات: 40 اسلاید
تصویر پیش نمایش اسلایدهای پاورپوینت